Internett TV Abonner nå! Ofte stilte spørsmål! Nyhet Kontakt Norsk Svenska Danske English
               
               
   
  Ofte stilte spørsmål!

Har du problemer med å komme i gang eller spørsmål rundt ditt HDTV-abonnement?

Nedenfor har vi listet opp noen vanlige spørsmål og svarene. Dersom du ikke finner det du lurer på ta gjerne kontakte med oss via e-post info@nordichd.tv eller på telefon +47 75 80 32 05 eller +34 618 483 651. Butikken er åpen bare på hverdager mellom kl. 9:00 - 17:00.

Hva er forskjellen mellom Nordichd.tv og andre tilbydere av digital-TV?

Nordichd.tv har høy kvalitet på kundeservice, support og tilgjengelighet. Våre åpningstider er fra 9:00 - 17:00, i tillegg skal du kunne få tak i oss mellom kl. 9:00 - 20:00.
Gjennom leveranser av høykvalitets HDTV løsninger skal vi gjennom høy kundeservice og tilgjengelighet være den mest prefererte tilbyderen av HDTV i spania.

Hva er forskjellen mellom analog-TV, digital-TV og HD-TV?

Digitalt TV bruker såkalt digital modulasjon og komprimering til å kringkaste video-, audio- og data signaler til TV apparater. Digitalt fjernsyn gjør det mulig å kunne sende flere kanaler over samme båndbredde som en analog kanal krever. En annen mulighet er å sende programmer i HDTV-format. Det digitale signalet eliminerer de vanlige analoge sendingsforstyrrelser som gir kornete bilder og lyd. Analoge forstyrrelser kan imidlertid erstattes av digitale MPEG-kompresjonsforstyrrelser, som frysing av bildet, dette skjer når signalet sendes i lav hastighet og kan da slutte helt å virke i noen situasjoner der analoge sendinger ville gitt et svekket, men brukbart bilde. Med digital-tv får du bedre lyd og skarpere bilde når du ser på TV. Med HDTV vil du få langt bedre oppløsning og kvalitet på både lyd og bilde, du får en helt ny TV-opplevelse.

Hva kreves for å se HDTV?

- For å kunne se TV i HD-kvalitet, trenger du en HD-klar TV og en digital mottaker som støtter HDTV. HD står for High Definision.
- Vi anbefaler at du har en 2,5 MB Internettlinje som enten er trådløs eller fast. Du trenger en forhåndsprogrammert STB TV boks som du får ferdig konfigurert fra oss, ledninger for å feste i TV og strømkabel. Alt dette følger med i pakken som du får fra oss.

Hva gjør jeg når jeg får boksen i huset, Guide for å komme i gang?

- plugg HDMI-kabelen i TV apparatet, plugg i strømkontakten. Sjekk at HDMI kabelen er plugget i på en skikkelig måte i begge ender.
- utfør kanalsøk
- programmer kanalsøkene

Hvor mye koster et abonnement ?

- for et standard abonnement koster det 39 EUR i mnd. + engangsum for selve TV-boksen. Prisen for TV boksen er avhengig av hvilke type abonnement du velger og hvor mange TVér som skal ha HDTV-kanaler. Et standard abonnement koster 39 euro med 299 Euro for HDTV boksen.

Trenger jeg å erstatte den eksisterende kabling av TV og bredbåndsutstyr?

Vi anbefaler å ha en grunnlinje på 2,5 MB trådløs eller fast internett tilkobling, for å få den beste løsningen fra oss. Dersom du har flere TV apparater som du ønsker de samme kanalene på trenger du en boks pr. TV og du bør ha en egen Internettlinje for TV.

Kan jeg få TV, bredbånd og telefoni?

På lengre sikt vil Nordichd.tv også tilby bredbånds Internett og telefoni gjennom bygging av egen infrastruktur i Spania. Idag tilbyr vi Internett abonnement gjennom et nært samarbeid med Movistar som er eid av Telefonica.

Jeg har feil i bildet, hva gjør jeg?

Dersom bildet er uklart må du kontrollere lys- og kontrastinnstillingene på TV-apparatet. Se bruksanvisningen til din TV for nærmere veiledning.

Jeg får ingen video eller lyd, hva gjør jeg galt?

Undersøk at HDMI-kabel er plugget i på en skikkelig måte i begge ender, koble kabelen direkte mellom dekoder og TV, ikke via annet eksternt utstyr. Se til at din TV viser korrekt inngang, se bruksanvisning for din TV for rett fremgangsmåte. Hjelper ikke dette kan du forsøke å prøve en annen HDMI-kabel mellom dekoder og TV.

TV-bildet stopper/Hakker, hva er galt?

- Vi anbefaler alltid en nettlinje på minimum 2,5 MB for å sikre høy kvalitet på din HDTV
- Hakking/stopp i TV-bildet kan oppstå av dårlig forbindelse mellom våre sendinger og din digitale mottaker. Sjekk at dekoderen er direkte koblet til TV-uttaket og at kablen er uskadet. Forsøk også å trekke ut strømkabelen på mottakeren i noen sekunder, for å utelukke at den ikke har hengt seg opp. Den største feilkilden til hakking og stopp i TV-bildet er dårlig eller gammel apparatkabel. Prøv en annen apparatkabel eller kontakt oss for å kjøpe en ny kabel. Hjelper det ikke med ny apparatkabel må du kontakte vår kundeservice for videre feilsøking.

Hva gjør jeg hvis jeg ikke får TV-boksen til å fungere?

- Sjekk at alle kabler er satt i riktig og sjekk om du får en feilmelding.
- Bruksanvisningen inneholder all informasjon du trenger samt aktuelle feilmeldinger du kan få.
- For å snakke med en på kundeservice ta kontakt med oss på telefon: +47 75 80 32 05 eller: +34 618 483 651
- kom innom vårt kontor for å snakke med oss mellom kl. 08.30-18.30 på hverdager, lördag kl. 10.00 - 14.00. 
 
  SpeedTest.org Teamviewer QuickSupport for Windows

TeamViewer Quick Support for MAC users

 
 
NORDIC HD S.L. HOVEDKONTOR

+34 618 483 651 / +47 75 80 32 05  
+34 619 079 056  

info@nordichd.tv
GRAN CANARIA KONTOR grancanaria@nordichd.tv
MARBELLA KONTOR marbella@nordichd.tv
FUENGIROLA KONTOR fuengirola@nordichd.tv
TORREVIEJA KONTOR torrevieja@nordichd.tv
  Copyright © 2014 NordicHD.TV